top of page

ervaringen-reviews

Wat anderen ervaren van de praktijk Schepdaal

K uit  Roosdaal

De prenatale-oefeningen hebben me megagoed geholpen. De bevalling was heftig maar is nog snel gegaan voor een eerste kindje.We zijn ingeleid omdat ik al 5 dagen overtijd was. In total heeft het  9u geduurd waarvan 15 min persen. Om 12u hebben ze mijn water gebroken en toen is het heftig begonnen. Maar een goede ademhaling doet wonderen! Dankjewel voor de lessn!

R uit Dilbeek

Supervlotte en fijne bevalling gehad. Ik had een epidurale maar in tegenstelling tot de vorige keer, was ik nog heel sterk op mijn benen waardoor ik de prenatale oefeningen heb kunnen doen om de sterrenkijker te laten draaien. met de juiste mindset en wat verdoving ;) is bevallen eigenlijk een koud kunstje (maar sst tegen de mannen) En die mindset komt van in de zwangerschapsyoga!

T uit Ternat

Bedankt voor alle goede tips tijdens de prenatale en yoga lessen en de partnerles. Mijn ventje heeft me keigoed geholpen bij het opvangen van de weeën en het persen. Zelfs de vroedvrouwen waren vol lof.

T uit Herne

De bevalling is vlot verlopen. Ik had al enkele dagen weeën en ben binnen gegaan met 6 cm ontsluiting. De prenatale yogasessies hebben geholpen om ze op te vangen. Eens ze mijn vliezen hebben gebroken, was het puffen maar het lukte met de aangeleerde ademhalingsoefeningen. Zoals gewenst in bad bevallen zonder epidurale! Best fier op mezelf!Bedankt voor de leuke sessies!

R uit St-A-Berchem

De eerste weeën heel mooi kunnen opvangen met de prenatale ademhalingsoefeningen en het was heel fijn om die lessen wekelijks te kunnen volgen.

D uit Dilbeek

Onze prachtige dochter is bevallen na een even prachtige bevalling. Geen epidurale, slechts een klein scheurtje en een gynaecoloog en vroedvrouw die benieuwd waren naar de fantastische kinesiste die zoveel kalmte en voorbereiding teweegbracht( naast de oerkreten, want ja het was uiteraard ook pittig) bij de kersverse moeder en topbegeleider van een vader

10 jaar na mijn bevalling had ik last van urineverlies tijdens het lopen. Ik werd door de gynaecoloog naar de praktijk Schepdaal doorverwezen, waar ik biofeedbacktherapie en oefeningen kreeg en tips  om thuis mee aan de slag te gaan. Wendy stelde me direct op mijn gemak en ze is heel discreet. Ze legt alles duidelijk en professioneel uit. Na enkele kiné-sessies voelde ik duidelijk verschil, maar ze benadrukte wel dat het belangrijk is thuis te blijven oefenen. Een aanrader! 

M uit Schepdaal

bottom of page