top of page
powerplate-1.jpg

Power plate

Wat is een Power Plate?

Power Plate is de enige echte trilplaat. Het is een toestel waarop je eenvoudige oefeningen doet. Door de trillingen van de power plate worden de spieren aangespannen waardoor ze getraind worden.

Werkt de Power Plate echt?

Ja natuurlijk. Vijftien minuten op de Power Plate stemt overeen met vijfenveertig minuten krachttraining in de fitnesszaal. Dat is wetenschappelijk bewezen.  Door het speciale vibrerende trainingsplatform spannen de spieren continu samen. De Power Plate genereert dertig tot vijftig trillingen per seconde (!). Deze trillingen worden overgebracht op het lichaam waardoor de spieren automatisch samentrekken en trainen. Bij klassieke fitness moet u zelf de prikkel genereren, waardoor u nooit dezelfde frequentie kan halen.  Bij klassieke of conventionele training wordt gemiddeld veertig procent van de spiermassa gestimuleerd. Bij de Power Plate halen we vijfennegentig tot zevenennegentig procent. Dit wil zeggen dat de spieren van binnenuit, tot in het diepste weefsel worden gestimuleerd.

Is de Power Plate voor iedereen geschikt?

Ja, jong en oud kunnen op de Power Plate trainen.  De training is geschikt voor mensen die heel vaak sporten, maar ook voor mensen die nooit sporten. De Power Plate wordt vaak gebruikt door topsporters, vanwege de spectaculaire toename van de explosieve kracht en het herstelvermogen.

Na hoeveel weken zie ik resultaat?

De vraag die iedereen zicht stelt, maar die moeilijk te beantwoorden is. Ben je al ooit gaan fitnessen? Dan weet je hoe lang jou lichaam nodig heeft om te veranderen. Alleen, bij de Power Plate zal het iets sneller gaan en vooral, je hebt bent minder van je tijd kwijt. Hierdoor is Power Plate voor veel mensen makkelijker te combineren met hun andere dagtaken dan fitnessen. Je hoeft je zelfs niet in een speciale outfit te steken om te komen 'powerplaten'. Zorg er wel voor dat je tweemaal per week kan langskomen (= max. een halfuur per week).

Wie wil kan speciale anti-cellulitis programma's volgen. Of een speciaal programma voor skiërs, of bij postnatale sessies enz.

Kan ik de Power Plate eens uittesten?

 Hiervoor moet je even contact met me opnemen. Het enige wat je moet vragen is een proefles op de Power Plate. Je krijgt dan een korte introductie en je kan het Power Plate-gevoel zelf eens ervaren aan 14 €.

Tarieven:

10 beurtenkaart 140€

steeds onder begeleiding duur: 15 min.

bottom of page