Prenatale kiné

Welkom en proficiat met het nieuwe leven dat groeit in jou!

Vanaf 24 weken zwangerschap (ook eerder indien nodig of gewenst) kan je starten met de individuele prenatale voorbereiding.

Voor de geboorte ligt de focus van de therapie op het aanreiken van verschillende tips en adviezen om jou als toekomstige mama zo goed mogelijk voor te bereiden op een zo vlot mogelijke bevalling. Arbeidshoudingen en ademhalingsoefeningen om de weeën op te vangen (met en zonder bodybal), preventie van rugklachten worden overlopen en aangeleerd. Ook het leren persen (puffen) komt aan bod. Er wordt uitleg gegeven over hoe de bevalling (meestal) verloopt. Advies en oefeningen voor in de kraamperiode worden meegegeven en een controle van de bekkenbodemspieren wordt uitgevoerd. Ook je partner krijgt (tijdens de partnerles) tips en adviezen om jou zo goed mogelijk bij te kunnen staan en zal je leren masseren;) . Indien nodig leer ik je ook houdingen en oefeningen voor bekkenpijn of -instabiliteit.

praktisch:

-vanaf 24 weken zwangerschap

-laatste sessie met partner

Kies jij liever voor een zwangerschapscursus in groep en leer je graag andere mama's kennen, dan is                                          de oplossing voor jou.

 Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of bezoek de facebook-pagina.

  • Facebook - Black Circle
  • Black Instagram Icon

volg ons op:

 

 

 

de praktijk Schepdaal

Kouterstraat 92 (GPS : geef "Hemdeken"in)

1703 Schepdaal

contact: 0496/814494

Heb je een vraag, bel of mail me en ik probeer je gauw te antwoorden!

© 2020 de praktijk  Schepdaal  all rights reserved