top of page
Tieneryoga-600x400.jpg

Wat? tieneryoga

Als tiener maak je grote veranderingen door op verschillende gebieden (sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief) en kun je meer druk of spanning ervaren, je niet goed in je vel voelen, ...Er moet zoveel!
Door yoga word je rustiger en kun je het beter overzien. Uniek willen zijn, maar ook meedoen met de rest: bij yoga kun je jezelf zijn en mag je het op jouw manier doen. Tieners vinden door diverse oefeningen meer innerlijke rust en kracht in hun dagelijks leven en kunnen zich beter concentreren, wanneer er wel prestatie van hen wordt verwacht.

Waar bij kinderyoga de nadruk ligt op het spelenderwijs kennismaken met yoga, ligt de aandacht bij tieneryoga veel meer op het uitvoeren van de yogahoudingen en goed leren ademen. Telkens in een ander thema: zoals: in je kracht staan, vertrouwen, aandacht en worden individuele houdingen afgewisseld met samenwerkingsspelletjes, meditatie, visualisatie, massage en crea-oefeningen.

“Ja, maar dat kan ik niet, want ik ben helemaal niet lenig” hoor ik je misschien al denken. Dat is juist het mooie van yoga....het gaat er niet om wat je niet kan, het gaat erom wat je wel kan! Binnen je eigen kunnen word je telkens uitgedaagd om je grenzen stukje bij beetje te verkennen en misschien zelfs te verleggen.

tieneryoga_1.jpg

Praktisch

°De lessen zijn geschikt voor kinderen tussen 10 (5de-6de leerjaar)en 17 jaar

°Yoga doe je best in een makkelijke outfit en op blote voeten of antislipsokken..

°Er zijn voldoende matjes voor iedereen!

yoga+for+teens+in+portland.jpg

Data en tarieven

nieuwe data volgen zodra we groepslessen mogen herstarten

Tiener
Yoga

DO

what they think you can't do!

Niks moet, 
niksen mag!
Time 
to RELAX

Even eens niets moeten, maar mogen...

mogen jezelf zijn

Even eens minder denken

en meer voelen..

bottom of page