Wat? tieneryoga

Als tiener maak je grote veranderingen door op verschillende gebieden (sociaal, emotioneel, fysiek en cognitief) en kun je meer druk of spanning ervaren, je niet goed in je vel voelen, ...Er moet zoveel!
Door yoga word je rustiger en kun je het beter overzien. Uniek willen zijn, maar ook meedoen met de rest: bij yoga kun je jezelf zijn en mag je het op jouw manier doen. Tieners vinden door diverse oefeningen meer innerlijke rust en kracht in hun dagelijks leven en kunnen zich beter concentreren, wanneer er wel prestatie van hen wordt verwacht.

Waar bij kinderyoga de nadruk ligt op het spelenderwijs kennismaken met yoga, ligt de aandacht bij tieneryoga veel meer op het uitvoeren van de yogahoudingen en goed leren ademen. Telkens in een ander thema: zoals: in je kracht staan, vertrouwen, aandacht en worden individuele houdingen afgewisseld met samenwerkingsspelletjes, meditatie, visualisatie, massage en crea-oefeningen.

“Ja, maar dat kan ik niet, want ik ben helemaal niet lenig” hoor ik je misschien al denken. Dat is juist het mooie van yoga....het gaat er niet om wat je niet kan, het gaat erom wat je wel kan! Binnen je eigen kunnen word je telkens uitgedaagd om je grenzen stukje bij beetje te verkennen en misschien zelfs te verleggen.

Praktisch

°De lessen zijn geschikt voor kinderen tussen 10 (5de-6de leerjaar)en 17 jaar

°Yoga doe je best in een makkelijke outfit en op blote voeten of antislipsokken..

°Er zijn voldoende matjes voor iedereen!

Data en tarieven

nieuwe data volgen zodra we groepslessen mogen herstarten

Tiener
Yoga
Niks moet, 
niksen mag!
Time 
to RELAX

 Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of bezoek de facebook-pagina.

  • Facebook - Black Circle
  • Black Instagram Icon

volg ons op:

 

 

 

de praktijk Schepdaal

Kouterstraat 92 (GPS : geef "Hemdeken"in)

1703 Schepdaal

contact: 0496/814494

Heb je een vraag, bel of mail me en ik probeer je gauw te antwoorden!

© 2020 de praktijk  Schepdaal  all rights reserved